Hubert liker frau visnja 0,7l

quantity
-1+
truck

Frau Višnja je liker iz ponude destilerije Herbert 1924, proizveden od najkvalitetnijih plodova sorte višnje Oblačinska. Karakteriše ga bogat profil ukusa i delikatna aroma. Savršen balans slatkih i kiselih nota daje ovom likeru jedinstvenu privlačnost. Da biste začinili elegancijom svaku priliku i u potpunosti doživeli fuziju slatko-kiselih nijansi, rashladite liker na temperaturi 8-10°C pre serviranja.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Jedinstvenost Frau Višnje proizilazi iz pedantne pripreme i serviranja, čime se poboljšavaju svi epiteti ukusa. Hlađenjem likera na veoma specifičnom temperaturnom opsegu od 8 do 10°C, dostiže optimalno stanje u kome se njegovi nijansirani ukusi mogu osetiti u potpunosti. Jedinstvena tekstura i ukus koji se razlikuje od tradicionalnih likera proizvodi čulno iskustvo koje ostaje na nepcu i oduševljava sve one koji traže osvežavajući, slatko-kiseli omaž bogastvu domaćih specijaliteta.