Hubertov liker frau malina 0,05l

quantity
-1+
truck

Liker Frau Malina je napravljen od najkvalitetnijih plodova sorte Vilamet. Obrađuje se i ekstrahuje sa posebnom pažnjom kako bi se održao osvežavajuć i prirodan ukus maline. Može se uživati kao aperitiv, glavno piće ili sastojak raznih koktela. Za optimalan ukus preporučuje konzumacija na temperaturi 8-10°C.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Hubert liker od maline je karakteriše se bogatim profilom ukusa i prirodnom aromom vrhunske sorte maline Vilamet. Proces stvaranja ovog likera počinje pedantnim odabirom najkvalitetnijih plodova maline, te se nastavlja pažljivom ekstrakcijom kako bi se maksimalno očuvala esencija voća i inkapsulirala osvežavajuća nota maline u svakom gutljaju. Pitak, izbalansiran napitak, u elegantnom pakovanju, idealan je izbor ako tražite autentični ukus maline za trenutke opuštanja ili poklon dragim osobama.