Hubertova Destilati dunja 0,7l

quantity
-1+
truck

Hubert Destilati od dunje je pedantno napravljeno žestoko piće nastalo od esencije potpuno zrelih plodova dunje, ručno branih kako bi se obezbedio najbolji kvalitet. Proizvodnja rakije poštuje proverenu praksu, koristeći bakarne kazane za proces dvostruke destilacije, na osnovu cenjenog porodičnog recepta. Proces starenja traje najmanje dve godine, a posude od nerđajućeg čelika služe kao čuvari prirodnog karaktera sazrevanja. Preporučena kao aperitiv, ova Destilati svoj puni ukus najbolje otkriva kada se služi ohlađena, između 10-12°C.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Pored privlačne arome i prijatnog punog ukusa, Hubert Destilati od dunje se može pohvaliti istorijom priznanja, među kojima i nekoliko velikih zlatnih medalja sa istaknutih festivala poput Festivala srpske rakije, Ugljevičkog sajma, i Užičkog festivala gde je proglašena i šampionom u kategoriji dunja. Pored toga, više puta je bila dobitnik zlatne medalje na manifestacijama kao što su Spirit Fest Sarajevo, Festival srpske rakije, Zlatni destilat Dunava u Češkoj, između ostalih. Neprekidna priznanja dobijena tokom godina naglašavaju izuzetan kvalitet ove rakije i poseban ukus koji je izdvaja.