Hubertova Destilati kajsija 0,7 lux

quantity
-1+
truck

Hubert Kajsija Lux je pažljivo napravljeno žestoko piće koje odiše delikatnom aromom finih kajsija, koja podseća na domaći džem. Izražena slatkoća i pun, izbalansiran ukus rakije potiču od ručno ubranih kajsija koje se ostavljaju na stablu dok ne dostignu optimalnu zrelost. Koštice se uklanjaju da bi se održala čista esencija kajsije, a Destilati se proizvodi procesom dvostruke destilacije u tradicionalnim bakarnim kazanima, po starom porodičnom receptu. Odležavaši u posudama od nerđajućeg čelika najmanje dve godine, ima jačinu od 40% vol. Dolazi u luksuznom pakovanju i služi se ohlađena na 10-12°C kao aperitiv.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Dosledan kvalitet Hubert kajsije prepoznaje se širom sveta. Jedinstveni proizvodni proces uključuje korišćenje samo najfinijih sorti kajsija i tradicionalnu metodu dvostruke destilacije u bakarnim kazanima, obezbeđujući bogat, upečatljiv ukus. Proces starenja u posudama od nerđajućeg čelika dodatno oplemenjuje ukus, što rezultira pićem u kome mogu da uživaju i poznavaoci i oni koji tek otkrivaju svet Destilati. Hubert kajsija je osvojila brojne nagrade, uključujući veliku zlatnu medalju kao jedno od devet najboljih žestokih pića na svetu na Spiritselection Kina 2019, i zlatne medalje na raznim međunarodnim festivalima od 2010. do 2020. godine, iznova potvrđujući reputaciju izvrsnosti.