Hubertova Destilati viljamovka lux 0,7

quantity
-1+
truck

Hubert Viljamovka Lux proizvodi se od sorte kruške Williams, poznate po svežoj i intenzivnoj aromi. Destilati je pitka, te zaokruženog i izbalansiranog ukusa. Pedantan proces izrade uključuje ručnu selekciju samo najkvalitetnijeg voća, kontrolisanu fermentaciju i dvostruku destilaciju u bakarnim kazanima. Destilat zatim odležava najmanje dve godine u posudama od nerđajućeg čelika, a svoje čari najbolje ističe kao aperitiv na temperaturi 10-12°C. Dolazi u luksuznom pakovanju.
Destilerija Hubert 1924, osnovana 2007. godine, je porodična kompanija specijalizovana za proizvodnju prirodnih Destilati i likera od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške, trešnje i maline. Pažljivo odabrani, ručno ubrani plodovi se transportuju direktno u destileriju gde se hlade, podvrgavaju kontroli zrelosti, a potom prerađuju pranjem, otkoštavanjem i pasiranjem. Pedantno vođena fermentacija i jedinstvena dvostruka ili trostruka destilacija u bakarnim kazanima vrše se tradiconalnim tehnikama. Nakon odležavanja u hrastovim buradima ili posudama od nerđajućeg čelika najmanje tri godine, dobijena žestoka pića se mogu pohvaliti dubinom, složenošću i prepoznatljivošću, odražavajući suštinu njihovih prirodnih sastojaka.
Posebne karakteristike rakije Hubert Viljamovka mogu se pripisati promišljenim i tradicionalnim metodama proizvodnje koje obezbeđuju vrhunski kvalitet. Odležana u posudama od nerđajućeg čelika najmanje dve godine i sa jačinom od 40% vol, predstavlja besprekornu kombinaciju ukusa i finoće. Posvećenost kvalitetu rezultirala je višestrukim nagradama tokom godina, uključujući zlatne medalje na Užičkom festivalu, Spirit festu u Sarajevu, sajmu Ugljevik, Novosadskom sajmu, Destilati festu, kao i prestižnim priznanjima poput Velike zlatne medalje i beogradskog dobitnika Destilati festa 2012.