Jack Daniels 0.05l

quantity
-1+
truck

Jack Daniel's No.7 je ikona među viskijima i pravo remek-delo destilerije Jack Daniel's. Proizvodi se prema tradicionalnom receptu starom više od jednog veka. Nakon dvostruke destilacije u bakarnim kazanima, viski prolazi kroz jedinstven proces filtracije kroz slojeve javorovog uglja, što mu daje nežan, ali istovremeno bogat ukus. Sazrevajući u hrastovim buradima, Jack Daniel's No.7 očarava svojim slatkim i oporim notama hrasta.
Jack Daniel's je renomirana kompanija sa bogatom tradicijom u proizvodnji viskija koja seže unazad više od 150 godina. Posebna metoda destilacije poznata kao Charcoal Mellowing doprinosi glatkom i karakterističnom ukusu svakog proizvoda Jack Daniel's. Brend je poznat i po svom prepoznatljivom dizajnu flaše i etikete. Sa pažnjom prema detaljima, strašću prema proizvodnji i neizmernim trudom uloženim u svaki viski, Jack Daniel's ostaje lider na tržištu viskija.
Ono što čini Jack Daniel's No.7 posebnim je proces filtracije kroz javorov ugalj, koji traje šest dana. Ovaj jedinstveni postupak uklanja nečistoće i obogaćuje ukus viskija, čineći ga izuzetno glatkim i kompleksnim. Tamna ćilibar boja s kristalnim odsjajem privlači pogled, dok se nosom otkrivaju note karamele, vanile i putera, praćene blagim začinskim i orašastim aromama. Ukus je bogat i pun, s primesama sladića, vanile, kafe i orašastih plodova, dok se završnica odlikuje slatkom notom hrasta i začina.