Jack Daniels 0.7l singl barel

quantity
-1+
truck

Jack Daniel's Single Barrel, prvi put predstavljen 1997. godine, je vrhunski viski iz najkvalitetnijih bačvi. Prolazi kroz pažljivo kontrolisan proces proizvodnje, uključujući dvostruku destilaciju, filtraciju i odležavanje u novim barikiranim bačvama od američkog belog hrasta. Rezultat je viski sa složenim mirisima i ukusima koji oduzimaju dah. Svaka boca nosi serijski broj, broj bačve, lokaciju bačve i datum punjenja, čineći ga idealnim poklonom za kolekcionare.
Jack Daniel's je renomirana kompanija sa bogatom tradicijom u proizvodnji viskija koja seže unazad više od 150 godina. Posebna metoda destilacije poznata kao Charcoal Mellowing doprinosi glatkom i karakterističnom ukusu svakog proizvoda Jack Daniel's. Brend je poznat i po svom prepoznatljivom dizajnu flaše i etikete. Sa pažnjom prema detaljima, strašću prema proizvodnji i neizmernim trudom uloženim u svaki viski, Jack Daniel's ostaje lider na tržištu viskija.
Ono što čini Jack Daniel's Single Barrel posebnim je individualnost. Svaka boca ovog viskija dolazi iz jedne bačve, čime se garantuje jedinstveni ukus i karakter. Nakon 5 do 6 godina odležavanja, ovaj viski otkriva bogat miris hrasta, nota kukuruza, meda i začina, dok se na nepcu ističu arome slatkoće žitarica, orašastih plodova i vanile. Slatka završnica sa primesom citrusa ostavlja nezaboravan utisak.