Jagermeister premium liker od 56 čistih biljaka Mast-Jägermeister SE

quantity
-1+
truck

Jagermeister je sad već legendarni liker koji oduševljava ljude širom sveta decenijama. Njegov jedinstveni karakter proizilazi iz neuporedive mešavine prirodnih sastojaka. Među 56 čistih biljaka u receptu, nalazi se i kora cimeta, đumbira, limuna, anisa i šafrana. Ovaj napitak najbolje dolazi do izražaja kada se služi ledeno hladan.
Mast-Jägermeister SE je prestižna nemačka kompanija sa bogatom istorijom koja seže unazad više od jednog veka. Njihov najpoznatiji brend, Jagermeister, postao je ikona među alkoholnim pićima i sinonim za kvalitet i tradiciju. Kompanija je posvećena pažljivoj selekciji i pripremi prirodnih sastojaka koji čine osnovu svih svojih proizvoda.
Jagermeister se poznat po svojoj autentičnosti i pažljivoj izradi. Svaka boca ovog pića nosi sa sobom priču o tradiciji koja traje više od 80 godina. Glatka i bogata tekstura čini ga idealnim izborom za sve ljubitelje kvalitetnog pića, dok njegov složeni ukus ostavlja nezaboravan utisak na nepcima. Možete ga konzumirati kao aperitiv ili dodatak koktelima.