Jameson 0.05l

quantity
-1+
truck

Jameson je trenutno najprodavaniji irski viski na svetu, te jedan od najcenjenijih brendova koji su doprineli popularizaciji irskih viskija širom planete. Ovaj mešani viski prolazi kroz pažljivo vođen proces trostruke destilacije, što ga čini posebno jedinstvenim. Tokom ovog procesa, pažljivo se uklanjaju sve "nečistoće", što obogaćuje viski izuzetno glatkim, laganim i čistim ukusom.
Destilerija Jameson, smeštena u irskom gradu Midletonu, koja ima bogatu dvovekovnu istoriju proizvodnje viskija. Poznata je po strasti prema izradi viskija i tradicionalnom pristupu destilaciji. Ponosi se korišćenjem najkvalitetnijih sastojaka, uključujući najbolji ječam i čistu irsku vodu, kako bi stvorila viski vrhunskog kvaliteta. Destilerija Jameson je sinonim za izvrsnost i posvećenost, što se jasno odražava u svakoj kapljici njenog viskija.
Ono što Jameson viski čini posebnim je trostruka destilacija. Ovaj poseban proces uklanja sve nečistoće iz destilata, čime nastaje prepoznatljivo gladak i lagan ukus, sada već karakterističan za Jameson. Mešavina tradicije i savremenih tehnika čini Jameson viski ne samo popularnim, već i jedinstvenim u svetu viskija. Svojim blagim i čistim ukusom, pravi je izbor za istinske ljubitelje i kolekcionare žestokih pića.