Jim Beam White 1l

quantity
-1+
truck

Jim Beam White je klasični burbon viski sa bogatom istorijom koja seže unazad do 1795. godine. Ovaj viski se pažljivo pravi i sazreva najmanje četiri godine, što je dvostruko više od zakonskog minimuma. Poznat je po svojoj zlatno-braon boji, nežnim notama vanile i karamele u mirisu, te blago slatkim ukusom vanile sa drvenastim aromama. Bez obzira da li ga pijete samog ili koristite kao osnovu za koktele, Jim Beam White pruža autentično burbonsko iskustvo.
Beam Suntory je renomirana kompanija koja se ponosi bogatom tradicijom u proizvodnji viskija i drugih alkoholnih pića. Ova kompanija je globalni lider u proizvodnji viskija, sa prisustvom u preko 120 zemalja i portfolijem koji obuhvata neke od najpoznatijih brendova u industriji. Beam Suntory se ističe strastvenim pristupom kvalitetu i inovacijama, čime osigurava da svaki proizvod koji izlazi iz njihovih destilerija bude vrhunski.
Sa receptom koji nije menjao više od dva veka i sazrevanjem koje traje dvostruko duže od zakonskog minimuma, Jim Beam White isporučuje izuzetno bogatstvo ukusa i mirisa. Upotreba novih američkih hrastovih buradi doprinosi složenosti njegovog ukusa. Jim Beam White nije samo običan viski, već je sinonim za pravu burbonsku eleganciju i izuzetnost.