Johnnie Walker Red Label Naked premium škotski viski Diageo PLC

quantity
-1+
truck

Johnnie Walker Red Label Naked je svetski poznat viski koji je svoje korene vuče još iz 1909. godine. Ovaj viski je prava kombinacija 35 različitih malt i grain viskija iz istočnih i zapadnih delova Škotske, što mu daje jedinstvenu dubinu ukusa. Bogata aroma cimeta i bibera preplavljuje čula, dok lagano prelazi u note jabuke, kruške i vanile. Završnica je očaravajuća, s dugotrajnim ukusom dima.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što čini Johnnie Walker Red Label Naked posebnim je izvanredna paleta ukusa. Ističe se izuzetnom kombinacijom malt i grain viskija, pružajući vam savršenu ravnotežu između začinjenih nota i voćnih nagoveštaja. Bez obzira da li ga pijete čistog ili ga koristite za kreiranje vaših omiljenih koktela, nezaobilazan je klasik širom među onima koji cene viski vrhunskog kvaliteta.