Ice Edition penušavo roze vino JP. Chenet

quantity
-1+
truck

J.P. Chenet Ice Edition je jedinstveno penušavo vino koje će vas osvojiti svojim izvanrednim karakterom. Ovo prefinjeno roze vino donosi vam bogat buket aroma crvenog voća, uključujući jagodu, trešnju i malinu, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje voćnih tonova. Uz svetlo roze nijanse i igru blagih mehurića, J.P. Chenet Ice Edition je pravi vizuelni užitak.
J.P. Chenet je sinonim za izuzetno francusko vino koje se ističe svojom jedinstvenošću. Prepoznatljiva ambalaža sadrži deo autentičnosti i iskustva koje su mnogi bezuspešno pokušavali da oponašaju. Zahvaljujući zalaganju udruženih vinogradara i strastvenih vinara, ovaj brend je osvojio nepca širom sveta, svestranošću vina i prepoznatljivim kvalitetom.
Ovaj sjajan Ice Rose će vas oduševiti svojom prilagodljivošću i izvanrednim ukusom. Bez obzira da li želite da ga uživate kao osvežavajući aperitiv ili uparite sa omiljenim specijalitetom, omogućava vam da prilagodite temperaturu i jačinu vina prema vašim preferencijama, pružajući vam potpunu slobodu u uživanju u njegovim ukusima.