JP. Chenet Ice Edition suvo penušavo vino od sorte Chardonnay

quantity
-1+
truck

J.P. Chenet Ice Edition je suvo penušavo vino koje će se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom kvaliteta i svežine. Napravljeno od sorte Chardonnay, ovo vino je pravo zadovoljstvo za nepce. Idealna temperatura serviranja iznosi 6-8°C, što ga čini savršenim izborom za sve prilike, bilo da je reč o proslavi ili opuštenom večernjem ispijanju vina.
J.P. Chenet je sinonim za izuzetno francusko vino koje se ističe svojom jedinstvenošću. Prepoznatljiva ambalaža sadrži deo autentičnosti i iskustva koje su mnogi bezuspešno pokušavali da oponašaju. Zahvaljujući zalaganju udruženih vinogradara i strastvenih vinara, ovaj brend je osvojio nepca širom sveta, svestranošću vina i prepoznatljivim kvalitetom.
Zahvaljujući svojoj penušavoj teksturi i osvežavajućem ukusu, ovo vino je idealno za letnje dane, jer se može poslužiti sa ledom, stvarajući tako dodatni sloj osveženja. Kombinacija suvog ukusa i Chardonnay sorte garantuje sofisticiranost i harmoniju u svakom gutljaju. J.P. Chenet Ice Edition je pravi izbor za one koji traže vino koje će dodati poseban šarm svakoj prilici.