Kakao trufle šampanjac 200g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Cocoa Dusted Truffles Marc de Champagne predstavljaju pravu poslasticu za istinske ljubitelje čokolade. Belgijski čokoladni tartufi su obloženi blagom gorčinom kakaoa, koji se harmonično spaja s prirodnim ukusom Marc De Champange. Svaki komad je pažljivo pripremljen i oblikovan. Sa težinom od 200g, ovo pakovanje je idealno za sve koji žele da se počaste ili da obraduju nekoga posebnog.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Osim izuzetnog ukusa, ova poslasticu krasi pažljivo dizajnirano elegantno pakovanje, čineći ga savršenim izborom za praznike i posebne trenutke. Kada ga poklonite, ne darujete samo čokoladu, već i iskustvo koje ostaje upamćeno. Marc de Champagne naglašava autentičnost i unikatnost belgijskih čokoladnih tartufa i savršeno se uklapa uz fina pića i raznovrsne formate poklona.