Keglevich breskva 0.7

quantity
-1+
truck

Keglevich Breskva je jedinstvena voćna votka, koju ju je osmislio grof Stefan Keglevich. Ovaj proizvod je ostao veran originalnom receptu i tradicionalnoj metodi proizvodnje više od jednog veka. Predstavlja savršenu kombinaciju čiste votke i prirodnog voćnog soka od breskve. Idealan je izbor za sve koji žele niži sadržaj alkohola i izvanredno uravnotežen ukus u svojoj čašici.
Brend Keglevich ima dugu i uglednu istoriju koja seže unazad više od jednog veka. Osnovan je od strane grofa Stefana Keglevicha 1882. godine, i od tada je ostao verni čuvar tradicionalnih vrednosti i kvaliteta. Keglevich je sinonim za premium alkoholna pića, a posebno su poznati po svojim voćnim votkama koje su savršen spoj čiste votke i prirodnih voćnih sokova. Posvećenost tradiciji, kvalitetu i raznolikosti ukusa čini g prepoznatljivim i omiljenim brendom širom sveta.
Ono što Keglevich votku od breskve čini posebnom je neodoljiv spoj slatkoće i alkohola. Savršeno neutrališe gorčinu alkohola sa bogatom slatkoćom breskve. Dodatno, raznovrsnost ukusa i široka paleta boja koju pruža omogućavaju potrošačima da se prepuste beskrajnom putovanju u svetu voćnih aroma. Keglevich Breskva najbolje se konzumira veoma hladna, jer samo tada svi njeni jedinstveni kvaliteti dolaze do punog izražaja, pružajući nezaboravno iskustvo u svakom gutljaju.