Kinder Bueno 43gr

quantity
-1+
truck

Kinder Bueno je ukusna čokoladica koja će vas osvojiti jedinstvenim spojem hrskavog vafla, kremastog lešnik fila i bogate mlečne čokolade. Svaki zalogaj pruža harmoniju tekstura i ukusa. Kompaktno pakovanje od 43 grama je savršeno za instant poslasticu kada ste u pokretu ili kao slatki dodatak vašem dnevnom uživanju u čokoladi.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz.
Ono što Kinder Bueno čini posebnim je jedinstvena struktura i punjenje. Svaka čokoladica sadrži dva tanka sloja hrskave vafl kore, prelivene glatkim i bogatim mlečnim čokoladnim slojem, a unutar se krije kremasti nadev od lešnika. Savršen je izbor za ljubitelje čokolade svih uzrasta i deljenje sa prijateljima ili porodicom.