4 Finger Kit Kat 41,5g

quantity
-1+
truck

4 Finger Kit Kat je popularna čokoladna grickalica, koja vam omogućava da uživate u vrhunskoj čokoladi obavijenoj u hrskavi sloj napolitanke. Svaki zalogaj donosi savršenu ravnotežu između hrskavog unutrašnjeg sloja i kremaste čokoladne obloge, pružajući vam neodoljivu kombinaciju tekstura i ukusa. Lako je možete podeliti na 4 dela i obradovati prijatelje kada ste u pokretu.
Nestle je jedan od najprepoznatljivijih i najcenjenijih brendova u svetu prehrambene industrije. Prisutan je u gotovo svakom domaćinstvu, nudeći širok asortiman proizvoda koji obuhvataju hrskave žitarice, čokolade, mlečne proizvode, kafu i mnoge druge namirnice. Nestle se ističe i posvećenošću održivosti i društvenoj odgovornosti, aktivno radeći na smanjenju ekološkog uticaja i unapređenju zajednica u kojima posluje.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je kombinacija hrskave napolitanke i bogate čokolade u četiri razdvojena prsta. Ovaj jedinstveni dizajn omogućava vam da jednostavno delite napolitanku sa svojim bližnjima, bez potrebe za lomljenjem ili sečenjem. Kit Kat 4 Finger napolitanka postala je klasik među čokoladnim poslasticama, pružajući jedinstveno iskustvo koje će vas uvek vraćati po još.