Komuna Merlot suvo crveno vino 0,75

quantity
-1+
truck

Merlot, suvo vino vinarije Komuna, osvaja svojom bogatom rubin crvenom bojom koja prelazi u ljubičastu nijansu. Sa intenzivnim voćnim aromama i karakterističnim sortnim ukusom, obećava pravu poslasticu za ljubitelje vina. Preporučuje se serviranje od 16-18°C, što pruža meku i svežu teksturu na nepcu.
Vinarija Komuna, smeštena uz obalu Borkovačkog jezera u srcu Fruške gore, proizvodi vina na 20 hektara sopstvenih vinograda, birajući grožđe ručno radi postizanja vrhunskog kvaliteta. Njihov vinograd, smešten na 230-240 metara nadmorske visine, posebno se diči sortom Chardonnay. Druge izvanredne sorte, kao što su Muscat Petit Grain, Viognier, Rajnski rizling, Gewürztraminer, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon, takođe su pažljivo negovane u njihovom vinogradu, doprinoseći bogatstvu i raznovrsnosti vinskog asortimana vinarije Komuna.
Merlot vinarije Komuna se izdvaja svojom jedinstvenom kombinacijom voćkastih nota i subtilnih tonova hrastovog drveta, stvarajući savršen balans ukusa. Ova harmonija se dodatno ističe prijatnom svežinom voćnih aroma i blagom gorčinom, što garantuje da ćete uživati u potpunom luksuzu ukusa koji će vas očarati. Dodatno, ovo vino ima sposobnost da zadivi i najprobirljivije nepce, čineći ga pravim draguljem u ponudi vinarije Komuna.