Kujira Ryukyu japanski viski sa petogodišnjim starenjem 0,7

quantity
-1+
truck

Kujira Ryukyu Whisky je japanski viski sa petogodišnjim starenjem, proizveden u renomiranoj destileriji na ostrvu Okinava. Ovaj viski se pravi od visokokvalitetnog pirinča Indica, koji je pažljivo mešan sa jedinstvenim tamnim sladom, koji se može naći samo na Okinavi. Sazreva u ručno biranim bačvama od belog devičanskog hrasta, a subropska klima dodatno doprinosi bogatom ukusu i aromi.
Brend Kujira je simbol veličanstva i dubine, inspirisan velikim kitom koji pliva u dubokom plavom moru i spaja svet. Sa 140 godina nasleđa u zanatskom radu na ostrvu Riukiu, Kujira predstavlja vrhunac tehnike destilacije, obogaćen suptropskom klimom Japana. Pažljivo odabran i odležan u posebnim bačvama, viski Kujira putuje kroz povezani svet, donoseći sa sobom jedinstvenu harmoniju i ukus koji očaravaju ljubitelje viskija širom sveta.
Kujira Ryukyu Whisky se ističe svojom jedinstvenom paletom aroma i ukusa, obuhvatajući slatku karamelu, vanilu, sladić, drvo, začine i zrelo tamno voće. Ovaj viski nudi izvanrednu ravnotežu i glatkoću, praćenu elegantnom završnicom sa dodirom bibera, začina i hrasta. Ponosi se čistoćom, budući da je nefiltriran i bez veštačkih boja. Osvojivši zlatnu medalju na San Francisco World Spirits Competition 2021. i srebrnu medalju na International Wine & Spirit Competition 2021., Kujira Ryukyu Whisky potvrđuje svoju izvanredan kvalitet i prepoznatljiv ukus na globalnom nivou.