Liker višnja Podrum Palić Gift Box 0,7L

quantity
-1+
truck

Liker od višnje brenda Podrum Palić predstavlja pravu poslasticu za sva čula. Ovaj premium liker nastao je iz najsočnijih i najzrelijih višanja, pažljivo odabranih iz voćnjaka na osunčanom palićkom području. Svojom tamno crvenom bojom, punim ukusom i obiljem prirodne arome višnje, ovaj liker pruža izvanredno gustativno iskustvo. Intenzivan, čist miris raskošne zrele višnje, džema od višnje i crvenog bobičastog voća preplavljuje čula i poziva na uživanje.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje svake flaše nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je izuzetan kvalitet i pažljiv proces proizvodnje. Dobija se maceracijom zrelih plodova višnje u alkoholu i rakiji od višnje, čime su sačuvani svi prirodni ukusi i arome. Rezultat je pitak, svež i elegantan liker, savršen za ljubitelje kiselkasto slatkih ukusa. Umereno rashlađen, ovaj liker je često izbor uz dezert, a takođe se može koristiti kao izvanredan sastojak u različitim koktelima.