Placeholder Image

Lion Standard 42g

quantity
-1+
truck

Lion Standard je odličan izbor za sve koji vole kombinaciju ukusa hrskavih žitarica, čokolade i karamelizovanog šećera. Ovaj čokoladni snack je bogat vlaknima, vitaminima i mineralima koji podržavaju vašu energiju i vitalnost tokom dana. Sve to dolazi u praktičnom pakovanju koje ga čini savršenim izborom za brz i ukusan međuobrok, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.
Nestle je jedan od najprepoznatljivijih i najcenjenijih brendova u svetu prehrambene industrije. Prisutan je u gotovo svakom domaćinstvu, nudeći širok asortiman proizvoda koji obuhvataju hrskave žitarice, čokolade, mlečne proizvode, kafu i mnoge druge namirnice. Nestle se ističe i posvećenošću održivosti i društvenoj odgovornosti, aktivno radeći na smanjenju ekološkog uticaja i unapređenju zajednica u kojima posluje.
Osim fantastičnog ukusa, ovaj proizvod je takođe izvor esencijalnih hranljivih sastojaka, uključujući vitamine i minerale koji će vam pomoći da ostanete energični i puni vitalnosti. Lion Standard je idealan izbor za one koji traže brzu i ukusnu poslasticu koji će zadovoljiti njihove potrebe za slatkim i pružiti im potrebnu energiju za svakodnevne izazove.