Placeholder Image

Tartufi SR Lux Gift Box - tartufi, maslinovo ulje i morska so

quantity
-1+
truck

Lux Gift Box je idealan izbor za sve hedoniste i ljubitelje tartufa. Ovaj ekskluzivni paket sadrži pažljivo odabrane proizvode koji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. Uključuje belu tartufatu, crni carpaccio sa listićima crnih tartufa u maslinovom ulju, maslinovo ulje sa belim tartufima koje se može koristiti u različitim jelima, i morsku so sa crnim tartufima. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i dolaze upakovani u luksuznu crnu kutiju sa zlatootiskom.
Tartufi SR je porodična firma koja se stručno bavi sakupljanjem, prodajom i izvozom tartufa, te proizvodnjom tartufima obogaćenih proizvoda. Njihova posvećenost kvalitetu je potvrđena ISO 22 000 i HACCP sertifikatima, garantujući bezbednost i vrhunski ukus proizvoda. Tim obučenih tartufara i pasa pronalazi tartufe širom Srbije, snabdevajući brojne hotele i restorane.
Ono što ovaj poklon set čini posebnim je izvanredna kombinacija visokokvalitetnih tartufnih proizvoda i elegancije. Bela tartufata, crni carpaccio, maslinovo ulje sa belim tartufima i morska so sa crnim tartufima su savršeno usklađeni kako bi pružili pravu gozbu za sve prilike. Luksuzna crna kutija sa zlatootiskom dodatno naglašava premium prirodu sadržaja.