Placeholder Image

Lux kutija Damar - crni tartufi, morska so i nož

quantity
-1+
truck

Lux kutija Damar sadrži nož za tartufe, koji će vam olakšati pripremu ovog dragocenog sastojka, kao i konzerviranu kutiju tartufa težine 60g. Tu je i morska so sa crnim tartufima, koja će dodati jedinstvenu notu vašim jelima. Ova kutija predstavlja pravu poslasticu za sve gurmane i čini se idealnim poklonom za sve ljubitelje kulinarskih užitaka.
Damar Confit je kompanija koja se posvećuje preradi i distribuciji svežih tartufa, sa glavnim fokusom na promociji srpskog tartufa širom sveta. Kroz strast prema tartufima i odlučnost u ostvarivanju svojih ciljeva, otvorila je nova tržišta i unapredila svoj položaj proteklih godina. Njena neobična receptura, rezultat stalnih tehnoloških inovacija, sačuvala je prirodna svojstva tartufa i pružila vrhunski ukus i aromu.
Lux kutija Damar se ističe luksuznim i elegantanim dizajnom. Ovaj poklon će oduševiti vaše najbliže, a istovremeno će ih impresionirati pažljivo odabranim sadržajem. Nož za tartufe je vrhunski alat za svakog kuvara, dok konzervirani tartufi donose bogatstvo ukusa na vaš stol. Morska so sa crnim tartufima dodaje notu luksuza i originalnosti svakom jelu. Lux Kutija Damar je odličan način da pokažete pažnju prema voljenima ili poslovnom partneru, jer spaja praktičnost i ekskluzivnost u jednom paketu.