Mačkov Podrum Camerlot 0,75

quantity
-1+
truck

Nastalo u vinogradima Belengir i Memijevo na obroncima idiličnog Fruškogorskog vinogorja, Mačkov Podrum Cabernet je vino čije karakteristike oduševljavaju vinske poznavaoce najistančanijeg ukusa. Proizvedeno je od prefinjene bordovske kupaže sorti Merlot i Cabernet. Kroz proces starenja u barrique buradima, dobija svoj jedinstven, prefinjen profil, a dodatno mami čula svojom granatno crvenom bojom sa ljubičastim odsjajem.
Mačkov Podrum je porodična vinarija s tradicijom koja seže generacijama unazad. Godišnje proizvede 120.000 boca vina koje se čuvaju u inoks i drvenim buradima. Vinogradi vinarije, na 30 hektara blizu Iriga, pružaju idealne uslove za proizvodnju belih i modernih crvenih vina. Stručnjaci iz Južnog Tirola bili su zaduženi za razvoj vinograda. Asortiman uključuje Rajnski rizling, Traminac mirisavi, Merlot, Pinot noir, Cabernet franc, Sauvignon blanc, Portugizer i Chardonnay.
Tamnocrvena nijansa s ljubičastim tonovima pokazuje punoću i eleganciju Mačkov Podrum Caberneta. Svaki gutljaj otkriva bogatu kompleksnost, s notama vatre, sočnosti i minerala. Izuzetno je uravnoteženo, s punim okusom i odlično uklopljenim taninima. Bilo da ga služite uz goveđe odreske, jagnjetinu ili prasetinu, naročito sa sosovima od jabuke, višnje ili mente, predstavlja sjajan izbor za bilo koju priliku.