Belo vino Traminac mirisavi Mačkov podrum 0,75l

quantity
-1+
truck

Traminac mirisavi vinarije Mačkov Podrum je biser vinograda Belengir i Memijevo, smeštenih u čuvenom Fruškogorskom vinogorju. Sa preporučenom temperaturom služenja od 12-14˚C, pruža jedinstveni ukus i bogatu aromu koja će zadovoljiti i najizbirljivija nepca. Simfonija belih ruža, dinje, breskve i marcipana čini osnovnu notu ovog vina, koja vas vodi u svet sofisticiranog uživanja.
Mačkov Podrum je porodična vinarija s tradicijom koja seže generacijama unazad. Godišnje proizvede 120.000 boca vina koje se čuvaju u inoks i drvenim buradima. Vinogradi vinarije, na 30 hektara blizu Iriga, pružaju idealne uslove za proizvodnju belih i modernih crvenih vina. Stručnjaci iz Južnog Tirola bili su zaduženi za razvoj vinograda. Asortiman uključuje Rajnski rizling, Traminac mirisavi, Merlot, Pinot noir, Cabernet franc, Sauvignon blanc, Portugizer i Chardonnay.
Traminac mirisavi ne samo da oduševljava svojim bogatim aromama, već njegova nota kandiranog voća dodatno produbljuje uživanje prilikom degustacije. Bilo da se poslužuje kao aperitiv ili uz različite specijalitete kao što su letnje salate, morski plodovi, dimljena riba, guščja džigerica, pačetina, začinjena prasetina, roštilj ili voćni deserti, postaje esencijalni deo svakog obroka. Ovo mekano vino, proizvedeno sa vrhunskom preciznošću i posebnim osvrtom na kvalitet, savršen je dodatak svakoj svečanoj i ležernoj prilici.