Malibu 0.7l

quantity
-1+
truck

Malibu je najprodavaniji rum na svetu, poznat po jedinstvenoj kombinaciji ukusa i kvaliteta. Odlikuje se prirodnim ukusom kokosa koji mu daje bogat i kremast karakter. S obzirom na ugodan i egzotičan profil ukusa, prijatnu slatkost i osvežavajuće tonovi kokosa, Malibu rum je omiljen među ljubiteljima koktela širom sveta. Neizostavan je sastojak čuvene Pina Colade.
Destilerija Pernod Ricard je jedna od najpoznatijih i najuglednijih destilerija na svetu. Asortiman obuhvata širok spektar poznatih brendova, uključujući viski, konjak, votku i likere, a svaki proizvod nosi pečat vrhunskog majstorstva i pažljivog izbora sirovina. Destilerija Pernod Ricard se ponosi svojim angažmanom prema održivosti i društvenoj odgovornosti, te se trudi da njihova proizvodnja bude ekološki prihvatljiva i da doprinese dobrobiti zajednica u kojima posluje.
Ono što Malibu Rum čini posebnim je njegova neodoljiva aroma kokosa, koja donosi dašak tropskih predela u svaki koktel. Sa 21% alkohola, ovaj rum je savršen za pravljenje klasičnih koktela poput Pina Colade, gde kokosova aroma dolazi do izražaja i stvara nezaboravno iskustvo. Bez obzira da li ga mešate sa voćnim sokovima ili koristite kao osnovu za različite koktele, Malibu Rum će vas osvojiti svojim jedinstvenim ukusom.