Mars 2pack mlečna čokolada i karamelizovani nugat 70g

quantity
-1+
truck

Mars 2pack je ukusna čokoladna poslastica koja dolazi u praktičnom pakovanju od 70 grama. Svojom karakterističnom kombinacijom mekane karamele, hrskave kore i bogate mlečne čokolade, pruža neodoljivu senzaciju u svakom zalogaju. Ova čokoladica težine 51 grama idealna je za brzu užinu ili za udovoljavanje slatkih želja u bilo kom trenutku.
Mars ima duboko ukorenjenu istoriju koja seže unazad više od jednog veka, tokom kojeg je stekao poverenje miliona potrošača. Ovaj brend je sinonim za raznovrsne i neodoljive proizvode kao što su Mars čokoladica, Snickers, M&M's i mnogi drugi. Osim toga, ističe se svojim angažmanom u očuvanju prirodne sredine, društvenoj odgovornosti i konstantnoj težnji ka inovacijama u svetu slatkiša.
Ono što Mars 2pack čini posebnim je njegova jedinstvena kombinacija tekstura i ukusa. Karamelizovani nugat unutar svake čokoladice pruža neodoljivu hrskavost, dok kremasti sloj karamela dodaje savršen slatkiš kontrast. Sve to prekriveno je slojem mlečne čokolade koji se topi u ustima, stvarajući pravu eksploziju ukusa. Ova poslastica je savršena za deljenje sa prijateljima i porodicom ili za kratke pauze u pokretu kad želite da se prepustite neodoljivim čokoladnim užicima.