Placeholder Image

Maslinovo ulje beli tartufi

quantity
-1+
truck

Maslinovo ulje sa ukusom belog tartufa je izvanredno dopunsko sredstvo u kulinarstvu. Njegova upotreba nije ograničena samo na specifične recepte, već se lako može dodati u bilo koje jelo kao zamena za standardno maslinovo ulje. Karakteriše ga intenzivan miris koji podseća na beli tartuf, što dodaje jedinstvenu aromu i ukus svakom jelu. Dostupno je u pakovanjima od 250ml i 100ml.
Tartufi SR je porodična firma koja se uspešno bavi sakupljanjem, prodajom i izvozom tartufa, kao i proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda sa tartufima. Sa ISO 22 000 i HACCP sertifikatom, brend garantuje zdravstvenu ispravnost u proizvoda skladu sa evropskim standardima. Obučeni tartufari i psi obilaze terene širom Srbije, pronalazeći tartufe u šumama kako bi obezbedili najkvalitetnije sastojke. Zahvaljujući svojoj posvećenosti kvalitetu, Tartufi SR snabdevaju veliki broj hotela i restorana.
Ono što izdvaja maslinovo ulje sa ukusom belog tartufa brenda Tartufi SR su posebne karakteristike. Ovo ulje je 100% vegansko, bez GMO-a, aditiva i konzervansa, čime osigurava čistu i prirodnu formulu. Dodatno, ističe se i kao gluten-free proizvod, što ga čini pogodnim izborom za sve koji prate specifične prehrambene režime. S obzirom na niskokaloričnu prirodu ovog ulja, savršen je dodatak ishrani za one koji vode računa o unosu kalorija, istovremeno pružajući bogatstvo ukusa i mirisa belog tartufa u svakom zalogaju.