Merci Assorted Crispy hrskave čokoladne praline sa bademom

quantity
-1+
truck

Merci Assorted Crispy su hrskave čokoladne praline sa bademom, koji im daje jedinstvenu teksturu i bogat, aromatičan ukus. Svaka pralina je pažljivo izrađena kako bi se postigao savršen balans između hrskavosti i glatke čokoladne unutrašnjosti. Dolaze u elegantnom zelenom pakovanju.
Merci je jedan od najistaknutijih brendova u svetu slatkiša, poznat po izvanrednoj paleti čokolada i pralina. Sa svojom dugu tradicijom i predanošću kvalitetu, ističe se po pažljivo odabranim sastojcima i vrhunskom ukusu proizvoda. Prepoznatljiva ambalaža dodatno doprinosi estetskom užitku, čineći ih idealnim izborom za poklone ili lično uživanje.
Merci Assorted Crispy karakteriše jedinstvena kombinacija hrskavosti i bogate čokoladne arome. Svaka pralina je pažljivo obložena najkvalitetnijom čokoladom, dok badem unutar pruža iznenađujuću hrskavost i dodaje bogatstvo ukusa. Bez obzira da li ih delite sa prijateljima ili uživate u njima sami, Merci Assorted Crispy će vas osvojiti svojom neodoljivom kombinacijom teksture i ukusa.