Čaj od cveta kamilice Milford 20 kesica

quantity
-1+
truck

Čaj od kamilice brenda Milford je omiljeni izbor ljubitelja čaja širom sveta. Napravljen je od pažljivo odabranih cvetova kamilice, poznatih po umirujućem i blagotvornom dejstvu. Sa 20 kesica u svakom pakovanju, ovaj čaj će vam pružiti mnogo prijatnih trenutaka, a njegov blag i prijatan ukus čini ga idealnim za ispijanje pred spavanje.
Milford je poznati brend čaja koji je stekao reputaciju zbog svojih visokokvalitetnih biljnih mešavina. Sa bogatom istorijom i posvećenošću stvaranju izuzetnih čajeva, nudi širok spektar ukusa koji će zadovoljiti različite preferencije. Bez obzira da li ste ljubitelj tradicionalnih crnih čajeva, umirujućih biljnih infuzija ili aromatičnih voćnih mešavina, Milfordova posvećenost izvrsnosti obezbeđuje divno iskustvo ispijanja čaja.
Svaka kesica ovog čaja sadrži samo najkvalitetnije cvetove kamilice, što garantuje bogat i autentičan ukus. Pored prijatnog i blagog mirisa, kamilica ima brojna lekovita i antiupalna dejstva. Milford čaj od kamilice dolazi u praktičnom pakovanju sa kesicama, što ga čini idealnim za brzo pripremanje i konzumaciju u bilo kojoj prilici.