Milka alpine 80g

quantity
-1+
truck

Milka Alpine je čokolada koja pruža savršeno čokoladno iskustvo u svakom zalogaju. Njena meka tekstura i bogat ukus rezultat su pažljivo odabranih sastojaka i dugogodišnje tradicije izrade čokolade. Uz idealnu kombinaciju šećera, kakao-maslaca i mlečnih komponenti, Milka Alpine predstavlja vrhunac čokoladne izrade.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom je kvalitet i procentualni sastav kakao delova. Sadržeći minimalno 30% ukupnih suvih materija kakao delova, Milka Alpine garantuje autentičnu mlečnu čokoladu bogate teksture i ukusa. Prisustvo lešnika i prirodne arome dodatno obogaćuje ukus i čini je prepoznatljivom među ljubiteljima čokolade.