Milka noisette 80g

quantity
-1+
truck

Milka čokolada Noisette kombinuje najfiniju alpsku mlečnu čokoladu sa bogatstvom lešnika. Ovaj proizvod od 80g donosi posebno zadovoljstvo ljubiteljima čokolade. Kremasti fil od lešnika pruža dubok i intenzivan ukus. Njena jedinstvena receptura čini je pravim izborom za sve generacije.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što Milka Noisette izdvaja od drugih je njena svilenkasta tekstura. Bez komadića orašastih plodova, čokoladica se topi direktno na jeziku. Ovo omogućava glatko i neponovljivo iskustvo uživanja. Za sve one koji vole punoću ukusa lešnika bez grickanja, ovo je pravi izbor.