Milka strawberry 100g

quantity
-1+
truck

Milka Strawberry predstavlja savršenu kombinaciju kremaste mlečne čokolade i osvežavajućeg ukusa jagode. Sa težinom od 100g, ova čokolada je pravi izbor za trenutke kada želite da se počastite nečim posebnim. Svaki zalogaj ove čokolade je putovanje kroz bogate slojeve mlečne čokolade sa alpskim mlekom, prožeto delikatnim punjenjem jagode.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što Milka Strawberry čini posebnom nije samo njen jedinstveni ukus, već i pažljivo odabrani sastojci koji garantuju vrhunski kvalitet. Idealna je za sve one koji vole kombinaciju voća i čokolade, nudeći im nežno i bogato iskustvo u svakom zalogaju. Posebno je prilagođena ljubiteljima voćnih ukusa, čineći je pravim izborom za sve koji traže nešto drugačije u svetu čokolada.