Mind&Heart 270g

quantity
-1+
truck

Mind & Heart je prelep gift box koji sadrži 270g premium čokolada Eugen. Ova specijalna edicija je osmišljena kao omaž hrabrim i talentovanim ženama koje su ostavile dubok trag u svetu nauke, medicine i umetnosti. Svaka pralina nosi ime i sliku jedne od ovih izvanrednih žena, uključujući Milevu Marić, Dragu Ljočić i Milenu Pavlović Barili. Dolazi u elegantnom pakovanju dimenzija 125 x 125 x 28 mm.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Mind & Heart čokoladne praline nisu samo ukusne poslastice, već i simbol poštovanja prema ženama koje su svojim radom i doprinosom ostavile neizbrisiv trag u kulturi i istoriji. Svaka čokolada u poklon kutiji je ručno izrađena od najfinijih sastojaka. Kroz ovu kolekciju, Eugen podstiče ljude da se inspirišu talentovanim ženama naše zemlje, dok istovremeno uživaju u vrhunskoj čokoladi.