Mind&Heart Mileva Marić

quantity
-1+
truck

Mind&Heart Milena Marić je crna čokolada koja će vas osvojiti svojim jedinstvenim karakterom i ukusom. Teži 90 grama i nosi ime i sliku čuvene srpske naučnice. Kombinacija crne čokolade, đumbira i limuna pruža savršenu ravnotežu između slatkog, pikantnog i osvežavajućeg ukusa. Sa stručno izbalansiranim sastojcima, ova čokolada ručne izrade je idealna kao poklon ili suvenir iz naše zemlje.

Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Mind&Heart Mileva Marić izdvaja od drugih čokolada na tržištu je jedinstven karakter. Donosi neobične i originalne kombinacije visokokvalitetne čokolade, začina, voća, lekovitog bilja i aroma. Svaki zalogaj je pravo putovanje kroz različite ukuse i mirise koji se stapaju u savršenom skladu. Prava je poslastica za sva čula i idealan poklon za ljubitelje čokolade, nauke i kulturnog nasleđa.