Mind&Heart Milena Pavlović Barili

quantity
-1+
truck

Mind&Heart Milena Pavlović Barili je bela čokolada koja će vas osvojiti svojim jedinstvenim karakterom i ukusom. Teži 90 grama i nosi ime i sliku čuvene srpske umetnice. Ova čokolada težine 90 grama predstavlja savršen spoj umetnosti i gastronomije. Elegantno pakovanje sa slikom Milene Pavlović Barili dodatno naglašava njenu ekskluzivnost.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Mind&Heart Milena Pavlović Barili izdvaja od drugih čokolada na tržištu je jedinstven karakter. Donosi neobične i originalne kombinacije visokokvalitetne bele čokolade, začina, voća, lekovitog bilja i aroma. Svaki zalogaj je pravo putovanje kroz različite ukuse i mirise koji se stapaju u savršenom skladu. Prava je poslastica za sva čula i idealan poklon za ljubitelje čokolade i kulturnog nasleđa.