Mini choco tube caramel chocolate cocao

quantity
-1+
truck

Mini Choco Tube iz Eugen kolekcije nudi prefinjenu varijantu karamel čokolade sa 32% kakaoa. Stilizovana ovalna ambalaža sadrži 10 zasebno zapakovanih čokoladnih poslastica. Sa ukupnom težinom od 100g, pruža savršenu meru čokoladnog zadovoljstva. Elegantno, ovalno pakovanje čini Mini Choco Tube simbolom stila i kvaliteta u izradi čokolade, kao i savršenim poklonom za sve prilike.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Mini Choco Tube čini posebnim je kombinacija ukusne karamel čokolade i krckavog kakao zrna. Ovaj spoj daje jedinstven i bogat ukus, koji se topi u ustima, a kakao zrno pruža teksturu i intenzitet. Ova jedinstvena mešavina sastojaka pruža bogat i raznolik ukus, dok elegantno pakovanje i pojedinačno upakovane čokoladice dodatno ističu premijum kvalitet ovog proizvoda. Visok procenat kakao delova garantuje intenzivan čokoladni doživljaj.