Mini choco tube no added sugar blueberry and hazelnut 100g

quantity
-1+
truck

Eugen Mini Choco Tube sadrži 10 neodoljivih tamnih čokolada bez dodatka šećera, kombinovanih sa aromama lešnika i borovnice. Sa 55% kvalitetnog kakaoa, pruža priliku za uživanje u čistim i bogatim čokoladnim i voćnim ukusima. Idealan je poklon za ljubitelje čokolade koji preferiraju zdravije alternative.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što izdvaja Eugen Mini Choco Tube jeste harmonija izraženih voćnih nota i visoke koncentracije kakaoa, pružajući ljubiteljima čokolade mogućnost da uživaju u pravom i punom ukusu, ali bez dodatog šećera. Lešnici i borovnice obogaćuju paletu ukusa i doprinose zdravlju, čineći ovu čokoladu idealnim izborom ako preferirate zdravije čokoladne alternative, ali ne nauštrb autentičnog ukusa.