Mini choco tube white cocolate raspberry 100g

quantity
-1+
truck

Eugen kolekcija nudi prefinjenju poslasticu sa belom čokolada od 32% kakaoa, obogaćenu ukusom malina. Svako pakovanje donosi 10 pojedinačno upakovanih čokoladica, što čini ovaj proizvod idealnim za uživanje u pokretu. Ukupna težina proizvoda je 100g, a elegantno ovalno pakovanje čini ga sjajnim izborom za poklon u svim prilikama.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Mini Choco Tube čini posebnim je spoj fine bele čokolade sa osvežavajućim ukusom malina. Elegantno pakovanje i pojedinačno upakovane čokoladice odražavaju visok standard i kvalitet proizvoda Eugen brenda. Ova čokolada nije samo vizuelno privlačna, već pruža kompletno senzorno iskustvo. S obzirom na to da svako pakovanje sadrži 10 čokoladica, omogućava lako deljenje i uživanje u čokoladi gde god da se nalazite.