Placeholder Image

Mlečna čokolada sa crnim tartufima

quantity
-1+
truck

Mlečna čokolada s crnim tartufima predstavlja spoj nežne slatkoće i bogatog ukusa tartufa. Svaka čokoladna kocka odiše sofisticiranom aromom i teksturom, što je rezultat pažljivo odabranih sastojaka i ručne izrade. Ova čokolada pruža neponovljivo iskustvo uživanja u jedinstvenoj slatko-pikantnoj noti, koja savršeno upotpunjuje svečane prilike.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom jeste upravo njen ekskluzivni sastojak - crni tartuf. Sa samo 1% udela ovog dragocenog sastojka, čokolada otkriva izuzetno sofisticiranu i bogatu aromu, koja se savršeno uklapa sa kremastom teksturom mlečne čokolade. Elegantno i providno pakovanje dodatno naglašava ekskluzivnost ovog proizvoda, čineći ga idealnim poklonom za svečane prilike.