M&M's kikiriki 45g

quantity
-1+
truck

M&M's kikiriki je omiljeni slatkiš širom sveta, poznat po svojoj neodoljivoj kombinaciji hrskavog kikirikija i šarenih čokoladnih dražeja. Svaka kesica predstavlja savršen spoj ukusa i teksture koji će vas odmah osvojiti. Bez obzira da li ga uživate sami, delite sa prijateljima ili ga dodajete u svoje omiljene poslastice, M&M's kikiriki će vam pružiti nezaboravno iskustvo slatkih trenutaka.
Mars ima duboko ukorenjenu istoriju koja seže unazad više od jednog veka, tokom kojeg je stekao poverenje miliona potrošača. Ovaj brend je sinonim za raznovrsne i neodoljive proizvode kao što su Mars čokoladica, Snickers, M&M's i mnogi drugi. Osim toga, ističe se svojim angažmanom u očuvanju prirodne sredine, društvenoj odgovornosti i konstantnoj težnji ka inovacijama u svetu slatkiša.
Ono što M&M's kikiriki čini posebnim su prepoznatljive boje, koja svakom zalogaju daje dozu zabave i razigranosti. Ovaj proizvod je idealan izbor za sve prilike, bilo da ga konzumirate dok gledate omiljeni film, kao međuobrok tokom radnog dana ili ga koristite za dekoraciju slatkih poslastica na proslavama. Sa M&M's kikiriki, svaki trenutak postaje slađi i šareniji, čineći ga nezaobilaznim dodatkom vaše poslastičarske kolekcije.