Reber Mozart barok bombonjera 60% kakao i lešnik nugat

quantity
-1+
truck

Bombonjera Mozart barok je prefinjeni čokoladni desert, koji se sastoji od visokog udela kvalitetne gorko-slatke čokolade. U unutrašnjosti svake bombonjere krije se punjenje koje uključuje 18% mlečne čokolade, 10% lešnik nugata, 30% marcipana od pistaća i 25% marcipana. Ova bogata kombinacija čokolade i marcipana pruža savršenu ravnotežu između slatkoće i hrskavosti.
Reber je renomirani brend sa dugom tradicijom u proizvodnji izuzetno kvalitetnih čokoladnih proizvoda i konfekcija. Ističe se po svojoj posvećenosti izboru najfinijih sastojaka, čime obezbeđuje vrhunski kvalitet i ukus u svakom zalogaju. Reber proizvodi obuhvataju široku paletu čokoladnih pralina, kuglica i drugih delikatesa, svaka sa pažljivo osmišljenim receptom i jedinstvenim ukusom.
Bombonjera Mozart barok se ističe visokim kvalitetom sastojaka i pažljivo izrađenim receptom. Tamna čokolada u ovom desertu sadrži najmanje 60% kakaoa, što pruža dubok i bogat ukus, dok mlečna čokolada donosi dodatnu kremastu notu sa minimalno 35% kakao sadržaja i najmanje 20% suve materije mleka. Osim toga, marcipan od pistaća daje poseban karakter bombonjeri, stvarajući neodoljiv spoj sa lešnik nugatom. Bombonjera dolazi u prelepoj kutiji koja prikazuje Mozartov portret, čineći je savršenim poklonom za sve ljubitelje čokolade i umetnosti.