Mozart bombonjera srce Reber 80g badem, lešnik, pistaći

quantity
-1+
truck

Bombonjera Mozart srce je izrađena od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući bademe, lešnike i jezgro pistaća. Svaka pralina u ovoj kolekciji ima oblik srca i nosi Mocartov portret na omotu. Bombonjera dolazi u elegantnom crvenom pakovanju koje je savršeno za poklone ili za posebne prilike.
Reber je renomirani brend sa dugom tradicijom u proizvodnji izuzetno kvalitetnih čokoladnih proizvoda i konfekcija. Ističe se po svojoj posvećenosti izboru najfinijih sastojaka, čime obezbeđuje vrhunski kvalitet i ukus u svakom zalogaju. Reber proizvodi obuhvataju široku paletu čokoladnih pralina, kuglica i drugih delikatesa, svaka sa pažljivo osmišljenim receptom i jedinstvenim ukusom.
Bombonjera Mozart srce se ističe spojem tradicije i umetnosti. Svaka pralina u obliku srca ne samo da oduševljava vaša nepca bogatim ukusom badema, lešnika i pistaća, već i estetski ostavlja snažan utisak. Zbog kombinacije elegantnog crvenog pakovanja i izuzetnog ukusa, ovaj proizvod je savršen poklon za posebne prilike.