Henry Lambertz premium Mozart kugle marcipan, badem, pistaći

quantity
-1+
truck

Henry Lambertz Mozart Kugeln su prestižne čokoladne praline koje odražavaju tradiciju i kvalitet. Rezultat su pažljive kombinacije sastojaka, gde svaki komad predstavlja savršenu simfoniju ukusa. Srž svake kuglice čine fini marcipan od pistacija i običan marcipan, uz dodatak kreme od nugata. Sve je to obavijeno punomasnom mlečnom čokoladom, dok finalni sloj tamne čokolade dodaje dodir sofisticiranosti. Ovaj proizvod nije samo čokoladna poslastica, već istinsko umetničko delo u svetu slatkiša.
Osnovan je davne 1688. godine, Henry Lambertz je jedan od najstarijih proizvođača slatkiša na svetu. Pored čokolade, ovaj brend je poznat i po svojim tradicionalnim nemačkim kolačićima, kao što su aachenske printen i lebkuchen. Inovacija i posvećenost kvalitetu su dve ključne karakteristike koje definišu ovu kompaniju, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što Henry Lambertz Mozart Kugeln čini posebnim su pažljivo odabrani sastojci i precizan odnos među njima. Sadržaj badema, kako u finom marcipanu tako i u marcipanu od pistacija, pruža bogatu teksturu i izražen ukus. Nugat dodaje složenost i dubinu ukusu, dok kombinacija mlečne i tamne čokolade pruža savršenu ravnotežu slatkoće. Sastojci poput čistog maslaca i pistacija osiguravaju kremastu teksturu i autentičnost ukusa. Sve u svemu, ove praline su pravo remek-delo čokoladne industrije, koje kombinuje tradicionalne recepte sa savremenim pristupom proizvodnji.