Mozart kugle Henry Lambertz praline od marcipana i pistaća

quantity
-1+
truck

Henry Lambertz Mozart kugle su pažljivo izrađene i savršeno izbalansirane praline sa neodoljivom kombinacijom ukusa. U svakoj kuglici ćete pronaći fini marcipan od pistaća i ukusnu nugat kremu od lešnika. Obložene punomasnom mlečnom čokoladom i prekrivene slojem tamne čokolade, Mozzart kugle će vas osvojiti svojim bogatim ukusom i luksuznim izgledom.
Henry Lambertz je prestižni nemački brend sa dugom tradicijom u proizvodnji poslastica. Sinonim je za kvalitet i luksuz u svetu slatkiša. Jedan od najpoznatijih proizvoda koje Lambertz nudi su kultne Mocart kugle, omiljene među sladokuscima širom sveta. Osnovan pre više od 100 godina, Henry Lambertz i dalje ostaje lider u proizvodnji čokoladnih poslastica i ostavlja neizbrisiv trag u industriji slatkiša.
Ono što Mozart kugle izdvaja od drugih čokoladnih poslastica je njihova neodoljiva tekstura i pažljivo odabrani sastojci. Sa čak 24% marcipana od pistaća i 24% običnog marcipana, svaka kuglica pruža bogat i sočan ukus. Kugle su prelivene punomasnom mlečnom čokoladom sa 17% kakaoa i prekrivene slojem tamne čokolade, stvarajući savršen balans slatkog i gorkog.