Munchmallow family 210g

quantity
-1+
truck

Munchmallow porodično pakovanje težine 210 grama nudi savršenu kombinaciju mekanog i vazdušastog marshmallow-a, prelivenog najkvalitetnijom čokoladom. Svaki zalogaj pruža neodoljivu harmoniju teksture i ukusa. Ovo slatko zadovoljstvo, omiljeno među svim generacijama, savršeno je za deljenje sa porodicom ili prijateljima.
Kompanija Jaffa je sinonim za vrhunski kvalitet i dugogodišnju posvećenost stvaranju najukusnijih poslastica. Njihova predanost tradiciji i pažljiv izbor najfinijih sastojaka čini ih domaćim liderom u industriji slatkiša. Sa decenijama iskustva i strasti prema stvaranju neodoljivih ukusa, nastoje da svaki njihov proizvod bude savršen spoj tradicije i inovacije. Jaffa je uvek tu da obraduje vaša nepca i pruži nezaboravno iskustvo uživanja u njihovim slatkišima.
Ono što Munchmallow Family izdvaja od ostalih slatkiša je autentična receptura i pažljivo odabrani sastojci. Svaki delić se pažljivo priprema kako bi se postigla najbolja tekstura i ukus, dok se za preliv koristi samo najkvalitetnija čokolada. Ovaj proizvod je bez veštačkih boja i aroma, čineći ga savršenim izborom za sve koji traže zdraviju alternativu za svoj desert.