Najlepše želje keks 85g

quantity
-1+
truck

Najlepše želje čokolada sa keksom je ukusna poslastica koja će vas oduševiti neodoljivom kombinacijom kremaste teksture i hrskavosti. Teži 85 grama i obiluje komadićima hrskavog keksa koji se savršeno sljubljuju s finom mlečnom čokoladom. Savršen je izbor za deljenje sa porodicom i prijateljima ili kao poklon za posebne prilike.
Štark je ugledna kompanija s više od sedam decenija tradicije u proizvodnji i distribuciji slatkih i slanih grickalica te raznih konditorskih proizvoda. Poznat je po brendovima kao što su Najlepše želje, Smoki, Menaž i Prima, koji su omiljeni među potrošačima na Balkanu. Koren njihove priče datira još iz 1931. godine, kada je Jevrejsko akcionarsko društvo osnovalo prvu parnu pekaru "Soko" za proizvodnju hleba i peciva, a koja je integracijom, dve decenije kasnije, prerasla u fabriku keksa, čokolade i bombona pod imenom "Soko-Nada Štark". Ova bogata istorija čini Štark ne samo liderom u industriji, već i važnim delom kulturne i prehrambene baštine naše zemlje.
Ono što čini Najlepše želje čokoladu sa komadićima keksa posebnom je njen jedinstveni spoj ukusa i tekstura. Dok uživate u kremastoj čokoladi, osetićete hrskave komadiće keksa koji pružaju iznenađujuću dimenziju svakom zalogaju. Ova čokolada je savršena ravnoteža slatkoće i hrskavosti, čineći je nezaboravnom poslasticom za sve prilike.