Najlepše želje lešnik 250g

quantity
-1+
truck

Najlepše želje lešnik je izvanredna čokolada, dostupna u pakovanju od 250 grama. Ova čokolada je savršen izbor za deljenje sa porodicom i prijateljima ili kao poklon za posebne prilike. Odlikuje se sjajnim spojem mlečne čokolade i celih lešnika, pružajući svakom zalogaju bogat i kremast ukus čokolade obogaćen hrskavim i aromatičnim lešnicima.
Štark je ugledna kompanija s više od sedam decenija tradicije u proizvodnji i distribuciji slatkih i slanih grickalica te raznih konditorskih proizvoda. Poznat je po brendovima kao što su Najlepše želje, Smoki, Menaž i Prima, koji su omiljeni među potrošačima na Balkanu. Koren njihove priče datira još iz 1931. godine, kada je Jevrejsko akcionarsko društvo osnovalo prvu parnu pekaru "Soko" za proizvodnju hleba i peciva, a koja je integracijom, dve decenije kasnije, prerasla u fabriku keksa, čokolade i bombona pod imenom "Soko-Nada Štark". Ova bogata istorija čini Štark ne samo liderom u industriji, već i važnim delom kulturne i prehrambene baštine naše zemlje.
Ono što čini Najlepše želje lešnik posebnom je pažljivo odabrani sastav i visok kvalitet sastojaka. Mlečna čokolada je pažljivo pripremljena kako bi pružila najbolji mogući ukus, dok su celi lešnici dodatno obogatili teksturu i ukus ovog proizvoda. Bilo kao stavka poklona ili namenjena za vaše uživanje, Najlepše želje lešnik osvaja sofisticiranim ukusom i dizajnom, čineći svaku priliku posebnom.