Nescafe Classic limenka 200g

quantity
-1+
truck

Nescafe Classic je omiljeni izbor mnogih ljubitelja instant kafe širom sveta. Dolazi u praktičnoj limenci koja čuva svežinu i kvalitet ukusa. Očaravajuća aroma i nezaboravan ukus karakterišu ovu kafu, zahvaljujući pažljivo odabranim srednje tamnim zrnima. Svaki gutljaj je prava poslastica i savršen način da započnete dan.
Nestle je jedan od najprepoznatljivijih i najcenjenijih brendova u svetu prehrambene industrije. Prisutan je u gotovo svakom domaćinstvu, nudeći širok asortiman proizvoda koji obuhvataju hrskave žitarice, čokolade, mlečne proizvode, kafu i mnoge druge namirnice. Nestle se ističe i posvećenošću održivosti i društvenoj odgovornosti, aktivno radeći na smanjenju ekološkog uticaja i unapređenju zajednica u kojima posluje.
Ono što čini Nescafe Classic posebnim je nepogrešiva aroma i intenzivan ukus. Ova kafa je napravljena od pažljivo prženih zrna Robusta kafe, koja daju kafi bogatstvo i punoću ukusa. Bez obzira na to da li je pijete ujutru kako biste započeli dan ili uživate u njoj tokom popodneva, Nescafe će oduševiti svojom kvalitetnom aromom i karakterističnim ukusom.