No sugar mini choco tube gift box 200g

quantity
-1+
truck

Mini choco tube gift box je neodoljiva poslastica za sve ljubitelje crne čokolade. Ovaj ukusni proizvod dolazi u elegantnom pakovanju od kaširanog kartona zlatne boje i sadrži dva ovalna pakovanja. Teži 200g i dolazi bez dodatnog šećera, što je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u čarima čokolade bez griže savesti.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Mini choco tube gift box izdvaja se neodoljivim spojem crne čokolade obogaćene ukusima maline i borovnice. Ova kombinacija pruža posebno zadovoljstvo nepcima, stvarajući savršenu ravnotežu između gorčine čokolade i svežine voćnih nota. Sa ukupnom težinom od 200g i luksuznom ambalažom, savršen je poklon za one koji cene eleganciju i raskoš ukusa.